dimarts, 13 de juny del 2017

Convocatòria dels "Premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible"

Ja s'ha publicat la convocatòria dels "Premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible", uns premis que atorgarà la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca per primera vegada aquest curs, per reconèixer iniciatives d’educació ambiental dutes a terme pels centres educatius de les Illes Balears.



Hi ha dues categories: global (en reconeixement a una trajectòria en educació ambiental al centre) i en l'àmbit dels residus (en reconeixement a actuacions destacades sobre aquest tema). A cada categoria hi haurà tres classificats. El premi per als primers classificats de cada categoria són 3.000 €, els segons 2.000 € i els tercers 1.000 € cada un.

Es valoraran especialment les actuacions que recullin el màxim de contextos d’acció: la participació de tota la comunitat educativa, la gestió ambiental del centre, el currículum i la difusió i la implicació vers l’entorn.

Poden optar als premis els centres educatius de les Illes Balears d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius que duguin a terme un projecte d'ambientalització del centre durant el curs 16-17. Per fer-ho, cal que es presenti una sol·licitud (segons el model que trobareu al BOIB) per formalitzar la candidatura, acompanyada d'una memòria detallada que justifiqui la candidatura. Pot presentar aquesta candidatura qualsevol membre del jurat, els consells escolars dels mateixos centres educatius, les associacions de pares i mares d'alumnes, o qualsevol persona física a títol individual.

El termini per presentar les candidatures va del 5 de juny al 30 de setembre de 2017.

Vegeu tots els detalls a la publicació de la convocatòria al BOIB.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!