dimecres, 31 de maig del 2017

Taller cooperatiu de reciclatge de paper entre l'escoleta es Vedranell i l'IES Sant Agustí


L’escoleta es Vedranell i l’IES Sant Agustí són dues instal·lacions educatives del municipi de Sant Josep de sa Talaia, situades molt pròximes l’una de l’altra. A més, ambdues disposen d’un projecte ambiental en marxa i participen al Programa de Centres Ecoambientals.

Aquestes condicions han derivat en la proposta i realització d’una jornada conjunta del taller ambiental: reciclatge de paper.

Aquest taller es va desenvolupar en dues jornades:

-La primera sessió la van realitzar els alumnes de l’escoleta. Els petits van ser els encarregats de trencar fulls de diari i papers de colors per tal d’elaborar la pasta de paper. Varen disfrutar molt manipulant aquest material.

-La segona sessió es va realizar conjunta, a les instal·lacions de l’escoleta, entre els alumnes de 2-3 anys i un grup d’alumnes de 2n d’ESO. Amb la pasta de paper i amb l’ajuda de diferents motlles van realitzar fulls de paper i formes diverses.

La valoració ha estat molt positiva, és una activitat totalment cooperativa i engrescadora entre els alumnes de secundària i els d’infantil.

Els fulls de paper reciclat obtinguts al taller van ser utilitzats pels alumnes de secundària com a suport de les joies que han elaborat al programa ICAPE i que han venut a la Fira Medieval celebrada a Eivissa els dies 11-14 de maig. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!