dimarts, 23 de gener del 2018

Lliurament dels premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible 2017

El passat 3 de juny es va publicar en el BOIB la convocatòria als premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible del Govern de les Illes Balears per a l’any 2017 (vegeu més detalls de la convocatòria a l'anunci en aquest blog).

El termini per presentar les candidatures acabà el 30 de setembre de 2017. Es van rebre un total de 27 candidatures: 23 en la categoria global i 4 en la categoria específica que, per aquest curs, està dedicada als residus.

El passat 21 de novembre el jurat feu la votació de les candidatures a fi de traslladar la proposta motivada d'adjudicació dels premis al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, que en dictà la resolució el 5 de desembre.

Els centres educatius que varen resultar premiats són els següents:

- Categoria global, en reconeixement a una trajectòria de millora continuada en el procés d'ambientalització integral del centre i en la implicació en la millora de l'entorn.
  • 1r premi, dotat amb 3.000 euros a compartir, per als centres: IES Felanitx, IES Manacor i IES Puig de sa Font (Son Servera).
  • 2n premi, dotat amb 2.000 euros a compartir, per als centres: CC Sant Josep Obrer (Palma) i IES Algarb (Sant Jordi de ses Salines).
  • 3r premi, dotat amb 1.000 euros a compartir, per als centres: CEIP Son Juny (Sant Joan) i EI ses Païsses (Sant Antoni de Portmany).
- Categoria específica, en reconeixement a una actuació destacada o de referència en l'àmbit dels residus.
  • 1r premi, dotat amb 3.000 euros, per a l'IES Felanitx
  • 2n premi, dotat amb 2.000 euros, per a l'IES Santa Maria d'Eivissa
  • 3r premi, dotat amb 1.000 euros, per a l'IES Josep Sureda i Blanes
El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i el director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus varen presidir els actes d'entrega dels premis, que tengueren lloc el 22 de gener a Palma i el 23 de gener a Eivissa.

Premiats de Mallorca (acte celebrat a Palma)

 
EI Ses Païsses


IES Algarb

IES Santa Maria d'Eivissa






Enhorabona a les comunitats educatives dels centres premiats. 


 

1 comentari:

Gràcies!