divendres, 20 de novembre del 2015

Acte de lliurament dels Guardons de Centre Ecoambiental - Eivissa 2015

Quinze centres educatius d'Eivissa i Formentera varen rebre ahir, 19 de novembre, el guardó de centre ecoambiental. L'acte de lliurament va tenir lloc al Club Diario de Ibiza amb una gran representació dels centres educatius eivissencs. En aquest enllaç trobareu totes les fotografies de l'acte. http://multimedia.diariodeibiza.es/fotos/local/colegios-institutos-ibicencos-galardonados-como-centros-ecoambientales-46831.shtml



El desenvolupament de l'acte va incloure l'actuació del contacontes Monma Mingot que va transmetre al públic el missatge "són les petites accions del dia a dia les què poden aconseguir una millora ambiental" i la projecció d'imatges "Pinzellades dels centres ecoambientals d'Eivissa i Formentera". 

Finalment es va realitzar el lliurament dels guardons i certificats de participació a càrrec del director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, i la delegada de la Conselleria d'Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer.

Dels 40 centres participants en el Programa el curs passat, els que han rebut el guardó han estat: CEIP Balansat, CEIP Buscastell, CEIP Can Cantó, CEIP Cervantes, CEIP Guillem de Montgrí, CEIP L'Urgell, CEIP Puig d'en Valls, CEIP Sa Bodega, CEIP Sant Jordi, CEIP Sant Mateu de Baix, CEIP Santa Eulària, CEIP S'Olivera, IES Isidor Macabich, IES Xarc i CEIP Sant Antoni. D'aquests, només el CEIP Sant Antoni rebia el guardó per primera vegada, la resta el renovaven.

A l'extens reportatge del Diario de Ibiza es dóna una breu descripció dels diferents projectes dels centres guardonats. http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2015/11/20/pequenas-grandes-ecoacciones/806695.html

El lliurament dels guardons a les altres illes estan programats pels següents dies:
- Dia 25 de novembre al CIFP Son Llebre (Marratxí).
- Dia 26 de novembre al Teatre de Manacor.
- Dia 3 de desembre a Menorca (lloc per concretar).

A aquest enllaç trobareu la llista de tots els guardonats de Balears.

Enhorabona a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!